Hoe kan ik mijn bestelde product gratis retourneren?

Je kunt je product(en) gratis retourneren binnen 30 dagen in Nederland en België. Zorg er wel voor dat de producten nog niet gedragen zijn en dat de kaartjes er nog aanzitten. Voor het retourneren zijn de verzendkosten voor jouw eigen rekening. Retourneren doe je door de volgende stappen te volgen:

Je kunt de retour melden via het e-mailadres: administratie@ciclismocasual.com of stuur je retour direct naar het volgende adres samen met de retourbon. Vermeld in ieder geval het ordernummer, je naam en adresgegevens;

Cilismocasual.com retouren
Kolenbergstraat 2c
1695 CD  BLOKKER

 

Hoe krijg ik het bedrag van mijn retouren terug?

Je krijgt je geld terug op dezelfde manier als je het aan ons hebt betaald. Hieronder lees je hoe het terugbetalen verloopt bij de verschillende betalingsmethoden:

– iDeal. Wij storten het bedrag terug op je rekening.
– Creditcard. Het bedrag wordt retour gestort op je creditcard.
– We betalen je altijd zo snel mogelijk, en uiterlijk binnen 14 dagen terug. We mogen wachten met betalen tot we je retour goed hebben ontvangen.

 

Hoe kan ik mijn product omruilen en een ander product bestellen?

De verkeerde maat of toch niet helemaal de juiste kleur? Stuur de producten die je niet wilt hebben retour en plaats een nieuwe bestelling.  Je kunt bij ciclismocasual.com retourneren en krijgt dan je geld terug op dezelfde manier als dat je ons betaald hebt.

 

Wat is het herroepingsrecht en hoe maak ik daar gebruik van?

Het herroepingsrecht houdt in dat je het recht hebt binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling zonder opgaaf van redenen de koopovereenkomst te ontbinden. De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten. Je hebt na melding van retour nog 14 dagen de tijd om het product te retourneren.

De genoemde bedenktijd gaat in op de dag nadat de consument, of een vooraf door de consument aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product heeft ontvangen, of:

– Als de consument in eenzelfde bestelling meerdere producten heeft besteld: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, het laatste product heeft ontvangen. De ondernemer mag, mits hij de consument hier voorafgaand aan het bestelproces op duidelijke wijze over heeft geïnformeerd, een bestelling van meerdere producten met een verschillende levertijd weigeren.
– Als de levering van een product bestaat uit verschillende zendingen of onderdelen: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, de laatste zending of het laatste onderdeel heeft ontvangen.
– De waardevermindering van kleren die meer zijn gebruikt dan nodig om de aard, kenmerken en werking te beoordelen kan worden doorberekend aan de consument.