Passie voor wielrennen

Ontstaan vanuit de passie en liefde voor de koers. Met respect voor het verleden, hebben we shirts ontwikkeld voor het heden. Casual shirts geïnspireerd op iconische historische wielershirts. Volg de koers in deze shirts. Bij de Tourstart in Brussel, op de Cauberg of in het Bos van Wallers: laat zien dat je van de koers houdt!

 

Uniek en eigen ontwerp

Iconische wielershirts zijn vooral herkenbaar aan kleurgebruik, motieven en sponsnamen van toen. Dit is doorgevoerd in het ontwerp en de grafische prints van de shirts. Er is veel tijd besteed aan het selecteren van de perfecte kleuren voor het realiseren van het retro effect.
Waar de historische shirts uit de jaren 60 en 70 vooral van wol waren, hebben wij voor 100% katoen gekozen. Dit verhoogt vooral het draagcomfort van een shirt wat in de vrijetijd gedragen wordt. De afwerking is hoogwaardig en stijlvol met boordjes en een korte rits.
Het eindresultaat: een gemoderniseerde klassieke polo met platte boord en rits detail. Uitgevoerd in een piqué kwaliteit met de iconische gekleurde boordjes en met grafische prints die verwijzen naar de wielershirts van toen.

 

Verantwoord produceren

Voor het productie atelier zijn wij op zoek gegaan naar een atelier binnen Europa om de “carbon footprint” van de logistiek zo laag mogelijk te houden. Met oog voor de werkomstandigheden en zonder dat er kinderhanden aan te pas zijn gekomen, worden onze shirts op een verantwoorde manier geproduceerd.